Motorola postează o serie de materiale video ce prezintă principalele funcții ale lui Droid Turbo

Autor:  | Publicat în:  Motorola 899 ori
<b>Motorola postează o serie de materiale video ce prezintă principalele funcții ale lui Droid Turbo</b>După cum am aflat aseară, cei de la Motorola au lansat în exclusivitate prin intermediul operatorului american Verzion, un nou terminal high-end și anume Motorola Droid Turbo, device ce sosește în trei variante de culoare: negru metalizat, roșu...

După cum am aflat aseară, cei de la Motorola au lansat în exclusivitate prin intermediul operatorului american Verzion, un nou terminal high-end și anume Motorola Droid Turbo, device ce sosește în trei variante de culoare: negru metalizat, roșu metalizat și Black Ballistic Nyloc, aceasta din urmă conținând un strat de kevlar.

Astăzi, remarcăm faptul că Motorola tocmai a publicat o serie de materiale video ce prezintă principalele ale lui Droid Turbo și anume procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 805 ce este tactat la 2.7 GHz, durata mare de autonomie, caracteristica de rezistență la apă și praf, camera de 21 megapixeli, cât și funcția de încărcare rapidă.

Printre alte specificații de top ale lui Moto Droid Turbo se mai numără și panoul Quad HD de 5.2 inch, chip-ul de 3 GB memorie ram și 32/64 GB spațiu intern de stocare. Acest device urmează să debuteze prin intermediul Verizon începând cu data de 30 octombrie la un preț de 599$ (la liber) pentru versiunea de 32 GB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×