Huawei Honor 6 anunțat oficial; vine cu display Full HD de 5 inch, 3 GB RAM și noul chip octa-core Kirin 920

1.816 ori
<b>Huawei Honor 6 anunțat oficial; vine cu display Full HD de 5 inch, 3 GB RAM și noul chip octa-core Kirin 920</b>După ce în ultimele săptămâni, cei de la Huawei ne-au atras atenția printr-o serie de teasere, iată că astăzi mult-așteptatul modelul Honor 6 a fost anunțat oficial. Acesta sosește la pachet cu un display Full HD de 5 inch ce acoperă...

După ce în ultimele săptămâni, cei de la Huawei ne-au atras atenția printr-o serie de teasere, iată că astăzi mult-așteptatul modelul Honor 6 a fost anunțat oficial. Acesta sosește la pachet cu un display Full HD de 5 inch ce acoperă aproximativ 75.7% din panoul frontal, marginile ecranului fiind de doar 2.86 mm grosime.

Huawei Honor 6 aduce un procesor octa-core Kirin 920 construit din patru nuclee A15 și patru nucelee A7 ce suportă viteze de până la 300 Mbps prin intermediul tehnologiei LTE Cat6. Acesta mai încântă prin 3 GB de memorie RAM, sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat și interfața Emotion UI 2.3.

Huawei Honor 6 anunțat oficial; vine cu display Full HD de 5 inch, 3 GB RAM și noul chip octa-core Kirin 920

La capitolul captură foto întâlnim un senzor principal Sony IMX214 de 13 megapixeli cu apertură f/2.0 și bliț LED, cât și un senzor frontal de 5 megapixeli cu unghi de 88 grade și o apertură f/2.4. Honor 6 aduce tototată 16 sau 32 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD.

Huawei Honor 6 anunțat oficial; vine cu display Full HD de 5 inch, 3 GB RAM și noul chip octa-core Kirin 920

Aflăm că Huawei Honor 6 dispune de un mod de economisire a energiei la fel ca și ultimele flagship-uri lansate pe piață. Din punct de vedere al materialelor din care este construit, inginerii Huawei au considerat că aluminiul este cea mai bună soluție, fiind implementată și o metodă de disipare a căldurii generate de către procesor. Huawei Honor 6 cântărește 135 grame, măsoară doar 6.5 mm în grosime și va ajunge pe piața din China la un preț de 320 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×