Huawei Honor 6 anunțat oficial; vine cu display Full HD de 5 inch, 3 GB RAM și noul chip octa-core Kirin 920

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.639 ori
<b>Huawei Honor 6 anunțat oficial; vine cu display Full HD de 5 inch, 3 GB RAM și noul chip octa-core Kirin 920</b>După ce în ultimele săptămâni, cei de la Huawei ne-au atras atenția printr-o serie de teasere, iată că astăzi mult-așteptatul modelul Honor 6 a fost anunțat oficial. Acesta sosește la pachet cu un display Full HD de 5 inch ce acoperă...

După ce în ultimele săptămâni, cei de la Huawei ne-au atras atenția printr-o serie de teasere, iată că astăzi mult-așteptatul modelul Honor 6 a fost anunțat oficial. Acesta sosește la pachet cu un display Full HD de 5 inch ce acoperă aproximativ 75.7% din panoul frontal, marginile ecranului fiind de doar 2.86 mm grosime.

Huawei Honor 6 aduce un procesor octa-core Kirin 920 construit din patru nuclee A15 și patru nucelee A7 ce suportă viteze de până la 300 Mbps prin intermediul tehnologiei LTE Cat6. Acesta mai încântă prin 3 GB de memorie RAM, sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat și interfața Emotion UI 2.3.

Huawei Honor 6 anunțat oficial; vine cu display Full HD de 5 inch, 3 GB RAM și noul chip octa-core Kirin 920

La capitolul captură foto întâlnim un senzor principal Sony IMX214 de 13 megapixeli cu apertură f/2.0 și bliț LED, cât și un senzor frontal de 5 megapixeli cu unghi de 88 grade și o apertură f/2.4. Honor 6 aduce tototată 16 sau 32 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD.

Huawei Honor 6 anunțat oficial; vine cu display Full HD de 5 inch, 3 GB RAM și noul chip octa-core Kirin 920

Aflăm că Huawei Honor 6 dispune de un mod de economisire a energiei la fel ca și ultimele flagship-uri lansate pe piață. Din punct de vedere al materialelor din care este construit, inginerii Huawei au considerat că aluminiul este cea mai bună soluție, fiind implementată și o metodă de disipare a căldurii generate de către procesor. Huawei Honor 6 cântărește 135 grame, măsoară doar 6.5 mm în grosime și va ajunge pe piața din China la un preț de 320 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×