IFA 2016: Huawei Nova Plus anunţat oficial - phablet cu camera selfie puternică, construcţie elegantă

1.324 ori
<b>IFA 2016: Huawei Nova Plus anunţat oficial - phablet cu camera selfie puternică, construcţie elegantă</b>Huawei a inaugurat seria Nova astăzi la IFA 2016, în cadrul unei conferinţe de unde ne-a oferit detalii live colegul Claudiu Sima. Seria include două modele, pe Nova, model compact de 5 inch, dar şi phablet-ul Nova Plus, cu diagonală de 5.5 inch..

Huawei a inaugurat seria Nova astăzi la IFA 2016, în cadrul unei conferinţe de unde ne-a oferit detalii live colegul Claudiu Sima. Seria include două modele, pe Nova, model compact de 5 inch, dar şi phablet-ul Nova Plus, cu diagonală de 5.5 inch. Hai să vedem ce ne rezervă elegantul model.

Dacă Nova seamănă cu un Nexus 6P mai mic, Nova Plus pare un Mate 8 mai mic. El aduce un ecran Full HD de 5.5 inch şi o baterie de 3340 mAh, numai bună pentru 52 de ore de utilizare medie, sau 18 ore de browsing 4G. În spate se află o cameră de 16 megapixeli, cu stabilizare optică şi captură video 4K, iar terminalul aduce şi suport pentru interacţiunea cu încheieturile degetului.

Le vom putea folosi pentru captură de ecran foto şi video, dar şi pentru pentru o captură pe pagină scrollabilă. Putem folosi gesturile knuckle şi pentru a face crop la clipuri video. Scannerul de amprente din spate poate fi folosit şi el pentru scrolling şi ca buton shortcut. Handsetul e fabricat din aluminiu şi are o cameră selfie de 8 MP cu funcţii speciale Makeup şi Beauty.

Huawei Nova Plus

Aduce şi port USB Type-C, Android Marshmallow cu EMUI 4.1, dar şi 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus CPU Snapdragon 625. Terminalul costă 429 euro şi soseşte în octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×