Huawei Honor 6 Plus primește un teaser plin de mere, aluzie la iPhone-uri

1.119 ori
<b>Huawei Honor 6 Plus primește un teaser plin de mere, aluzie la iPhone-uri</b>Peste câteva zile va debuta telefonul Huawei Honor 6 Plus, care s-a remarcat prin camera sa duala, capabilă de captură 3D și fotografii refocalizate. Astăzi descoperim un nou teaser asociat acestui terminal, care ne prezintă două modele de...

Peste câteva zile va debuta telefonul Huawei Honor 6 Plus, care s-a remarcat prin camera sa duala, capabilă de captură 3D și fotografii refocalizate. Astăzi descoperim un nou teaser asociat acestui terminal, care ne prezintă două modele de handseturi desenate de mână și câteva mere atârnate la uscat.

E posibil ca aceste simboluri să aibă o legătură cu tradiții chinezești, sau să fie pur și simplu o ironie la adresa Apple. La urma urmei e clar cu ce produs concurează Huawei Honor 6 Plus, dacă ne luăm după numele său (iPhone 6 Plus). După cum știți handsetul integrează două camere de 8 MP în spate, una folosită pentru măsurarea adâncimii imaginii. Zvonurile afirmă că acest telefon va costa în jur de 323 dolari.

Huawei Honor 6 Plus va veni cu un display Full HD de 5.5 inch, 3 GB RAM și un coprocesor special după modelul celor de pe iPhone-uri. Există și zvonuri despre includerea unui senzor de amprente, dar nu putem garanta nimic. Pe 16 decembrie vom afla mai multe detalii despre acest telefon, care sună foarte bine și pornește curajos la drum, cu o ironie la adresa Apple.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×