Huawei Honor 8 va fi anunţat pe 11 iulie în Shanghai, primeşte un teaser pe Weibo

1.112 ori
<b>Huawei Honor 8 va fi anunţat pe 11 iulie în Shanghai, primeşte un teaser pe Weibo</b>Huawei Honor 8 a tot primit teasere în ultima lună şi deşi iniţial îl aşteptam să debuteze pe 5 iulie, el ne va onora cu prezenţa pe 11 iulie. Evenimentul de debut e confirmat via Weibo şi teaserul promite un device arătos şi un concert.

Huawei Honor 8 a tot primit teasere în ultima lună şi deşi iniţial îl aşteptam să debuteze pe 5 iulie, el ne va onora cu prezenţa pe 11 iulie. Evenimentul de debut e confirmat via Weibo şi teaserul promite un device arătos şi un concert.

Teaser Huawei Honor 8

Debutul are loc la Shanghai Oriental Sports Center, deci nu era o coincidenţă că un teaser precedent arăta un jucător de baschet. Acest handset va fi încă un model cu camera duală în spate, după Huawei P9, P9 Plus şi Honor V8. Deja certificat de TENAA, terminalul va avea un procesor octa core HiSilicon Kirin 950 la 2.3 GHz, emiţător infraroşu şi o cameră frontală de 8 MP.

Huawei Honor 8, certificat de TENAA

Designul va fi totuşi punctul sau forte, zvonurile vorbind despre "o frumuseţe ieşită din comun" şi dublă faţetă din sticlă. E vehiculat un preţ de pornire de 306 dolari pentru versiunea cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, dar va exista şi o variantă cu 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare. Camerele din spate au o rezoluţie de 12 MP fiecare şi acest telefon va măsura 7.45 mm în grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×