Microsoft pregătește un eveniment marca Windows 10 pe data de 21 ianuarie

1.152 ori
<b>Microsoft pregătește un eveniment marca Windows 10 pe data de 21 ianuarie</b>Ajuns acum câteva zile sub formă de zvon, iată că astăzi evenimentul Microsoft de pe data de 21 ianuarie este confirmat de către gigantul IT, fiind vorba despre o conferință în care vom afla noi detalii despre sistemul de operare Windows 10, cât...

Ajuns acum câteva zile sub formă de zvon, iată că astăzi evenimentul Microsoft de pe data de 21 ianuarie este confirmat de către gigantul IT, fiind vorba despre o conferință în care vom afla noi detalii despre sistemul de operare Windows 10, cât și despre unificarea dintre tabletă, smartphone și pc.

Odată cu acest eveniment, vom putea arunca o privire și asupra modului în care Microsoft a gândit interfața pentru terminalele mobile, update-ul la noua versiune fiind așteptat de mai toate device-urile Windows Phone de pe piață. De asemenea, în această zi vom vedea și cum asistentul virtual Cortana funcționează pe un pc.

Pe lângă prezentarea acestui produs software, se așteaptă ca în cadrul evenimentului să fie lansate și o serie de prime device-uri Lumia, și tablete Surface, dispozitive ce vor rula sistemul de operare Windows 10. Ce funcție ați dori să fie introdusă pentru platforma mobilă Windows 10?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×