Huawei Honor 6X primeşte dată de lansare în octombrie, va sosi cu cameră duală în spate

791 ori
<b>Huawei Honor 6X primeşte dată de lansare în octombrie, va sosi cu cameră duală în spate</b>Huawei Honor 6X este numele unui viitor smartphone pregătit de către compania chineză - terminal ce va sosi într-un corp metalic alături de dotări hardware interesante. Astăzi iese la iveală faptul că lansarea sa este programată pentru intervalul octombri

Huawei Honor 6X primea recent certificarea TENAA şi azi aflăm extra detalii despre acest telefon, care se anunţă unul dintre puţinele cu cameră duală şi cu preţ potenţial accesibil. Honor 5X ne-a încântat atunci când i-am făcut recenzie şi acum aşteptăm să vină şi acest Honor 6X.

Huawei Honor 6x

Honor 5X venea cu un ecran Full HD de 5.5 inch, probabil păstrat şi pe noul model, dar şi cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare. De această dată e posibil să primim 3 GB RAM, 32 GB stocare şi în loc de camera principală de 13 MP una duală. Şi procesorul va evolua de la un Snapdragon 616 la un Snapdragon 625 probabil, deşi certificarea indică un S615. Un scanner de amprente e garantat pentru zona din spate.

Carcasa ar trebui să fie metalică, iar lansarea ar trebui să aibă loc pe 18 octombrie. Data nu a fost confirmată oficial, ci doar indicată de presa din China. Noul terminal ar trebui să aibă şi o baterie de 3000 mAh cu încărcare rapidă şi o cameră selfie de 5 sau 8 MP. Nu e clar încă dacă ambii senzori din spate vor avea rezoluţie de 13 MP sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×