Huawei Mate S2 primește certificarea TENAA; Aduce cu un Nexus 6P și vine cu dotări actualizate

1.244 ori
<b>Huawei Mate S2 primește certificarea TENAA; Aduce cu un Nexus 6P și vine cu dotări actualizate </b>Știm faptul că Huawei pregătește un eveniment de presă pentru data de 1 septembrie, dar detalii despre produsul ce va fi dezvăluit aici încă nu au apărut. Totuși, certificarea obținută astăzi de un terminal Huawei pare a ne indica faptul că vom avea de-a

Huawei Nexus 6P a fost bine primit de public anul trecut și a inaugurat și designul ce implică un panou din sticlă acoperind zona camerei. Dacă zilele trecute apăreau informații despre Huawei Mate 9, care va debuta în această toamnă, acum avem date despre Huawei Mate S2, care ar putea sosi la IFA 2016 și are multe în comun cu Nexus 6P. 

Huawei Mate S2

El seamănă mult cu Nexus 6P și a primit certificarea TENAA recent. Huawei Mate S2 ar fi un nou model cu ecran Force Touch, conform zvonurilor, iar lipsa de difuzoare frontale pare o omisiune ciudată aici. Pe acest handset avem un difuzor integrat în zonă inferioară, iar pe partea de software avem Android 6.0 Marshmallow cu EMUI aplicat peste. 
  
Handsetul are un scanner de amprente plasat sub porțiunea din sticlă ce adăpostește camera, iar dotările includ un display de 5.5 inch Full HD, 4 GB RAM și un procesor Kirin 960 octa core la 2.6 GHz. La capitolul camere, vom primi o unitate principală de 16 MP și una frontală de 8 MP. Lista e completată de o baterie de 3500 mah și debutul oficial ar fi programat pentru 1 septembrie. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×