Honor 7C este certificat de TENAA alături de alte două terminale Huawei mid-range

721 ori
<b>Honor 7C este certificat de TENAA alături de alte două terminale Huawei mid-range </b>Agenția chineză TENAA are treabă în această perioadă, astfel că descoperim astăzi certificarea unor noi modele pregătite de către Huawei. Pe listă se află și Honor 7C care apare aici sub numele de cod LND-AL30, dar și alte terminale precum

În aceste zile agenția chineză TENAA a avut de lucru, asta pentru că numai din partea celor de la Huawei au sosit spre certificare 3 modele diferite. Primul dintre acestea este menționat în listări drept Huawei LND-AL30 și pe seama speculațiilor s-ar părea că avem de-a face cu nimeni altul decât Honor 7C - un terminal de buget ce vine echipat cu ecran 18:9 și cu o cameră duală în spate însoțită de bliț LED.

Huawei Honor 7C

Mai observăm și o cameră duală pentru selfie-uri ce va permite realizarea de fotografii cu efect bokeh, un scanner de amprente în spate și la prima vedere o carcasă unibody metalică. Nu există detalii despre dotări, dar sunt mari șanse să vedem aici un Kirin 659, 3 GB RAM și un ecran de 5.7 inch cu rezoluție HD+. Mai jos îl vedeți și pe Huawei LDN-T00, terminal identic lui Honor 7C la capitolul design, dar echipat cu o singură cameră selfie.

Huawei LDN-T00

De asemenea, TENAA a certificat și modelul cu numele de cod FLA-TL10, smartphone care ar putea face parte din seria de terminale Nova. Vedem logo-ul Huawei plasat în partea de jos a panoului frontal, un ecran generos cu aspect 18:9, cameră duală pentru selfie-uri și un alt modul foto dual în partea din spate ce vine cu bliț LED. Antenele de conectivitate sunt în stil iPhone 7 și avem și scanner de amprente în spate.

Huawei FLA-TL10

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×