Prototipuri de flagship-uri Samsung Galaxy sunt scoase la vânzare pe un site britanic; Iată ce modele sunt pe listă

6.965 ori
<b>Prototipuri de flagship-uri Samsung Galaxy sunt scoase la vânzare pe un site britanic; Iată ce modele sunt pe listă</b>Descoperim astăzi prin intermediul unui utilizator de pe Reddit faptul că numeroase prototipuri de flagship-uri Samsung Galaxy au fost scoase la vânzare pe o platformă de cumpărături online din Marea Britanie. Sunt menționate aici modele precum

Din când în când mai vedem scoase la vânzare și prototipuri ale unor flagship-uri celebre, o astfel de situație fiind descoperită de curând în Marea Britanie acolo unde site-ul ar fi listat spre vânzare modele prototip Samsung. Pe listă se află numeroase dispozitive din zona high-end precum Galaxy Note Edge, Galaxy S7 Edge, dar și S6 Edge și Samsung Galaxy S7 - modele pe care le puteți vedea în galeriile de mai jos.

(Galaxy Note Edge)

Toate aceste fotografii vin din partea utilizatorului de Reddit OrionGrant care airmă faptul că a găsit produsele la vânzare pe un site britanic de anunțuri. Pe deasupra el a reușit să afle faptul că persoana ce a deținut anterior smartphone-urile le-ar fi achiziționat la o licitație, lucru ce nu poate fi exclus.

(Galaxy S7 Edge)

Cu toate că aceste terminale nu se remarcă deloc la nivel design datorită carcaselor speciale ce ascund look-ul, ele ne oferă o privire asupra modului în care Samsung lucrează la dispozitivele sale. Suntem informați că din toate cele 4 terminale mai sus menționate, doar prototipurile Galaxy S7 și Galaxy S6 Edge sunt funcționale. Note Edge-ul vine fără baterie, Galaxy S7 Edge ar scoate un zgomot ciudat la încărcare, iar S6 Edge ar avea semnal slab.

(Galaxy S7)

Sunt telefoane mai mult pentru colecționari și de ce nu chiar pentru bișnițarii care au în plan vânzarea ulterioară a produselor pentru sume mai generoase. Le vedeți pe toate în galeriile din acest articol!

(Galaxy S6 Edge)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×