Huawei Honor 7C va fi lansat pe 12 martie; Telefon cu ecran 18:9 și dotări mid-range

1.134 ori
<b>Huawei Honor 7C va fi lansat pe 12 martie; Telefon cu ecran 18:9 și dotări mid-range</b>Înainte de marele debut al seriei Huawei P20, firma chineză de față mai are câteva smartphone-uri de lansat, unul dintre acestea fiind și Honor 7C. Prin intermediul unei invitații oficiale sosite online descoperim că handset-ul va fi prezentat

Așa cum bine știți pe data de 27 martie este programat marele debut al smartphone-ului Huawei P20, eveniment pe care compania chineză îl va desfășura în Paris. Înainte însă, firma chineză mai are de gând să prezinte și alte terminale, unul dintre acestea fiind Honor 7C - telefon care a avut parte de câteva scăpări anterior și care astăzi își dezvăluie data oficială de lansare pe piața din China.

Huawei Honor 7C

Este vorba despre data de 12 martie, zi în care va debuta acest nou model din zona mid-range care se remarcă prin ecranul generos de tip 18:9 ce ajunge la o diagonală de 5.99 inch. Vom avea parte doar de rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli) în cazul de față, iar printre alte elemente hardware vom întâlni camera frontală de 8 megapixeli și în spate un modul dual cu senzori de 13 + 20 megapixeli.

Vor fi puse în vânzare variante cu 3 sau 4 GB RAM și vom primi 32 GB de stocare flash, respectiv o baterie de 2900 mAh. Se vehiculează faptul că telefonul va rula Android 8.0 din fabrică și că prețul său pe plan european va fi de numai 200 euro, ceea ce nu sună deloc rău. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×