Honor 7A este un alt smartphone mid-range cu ecran 18:9 introdus pe piață de Huawei

1.236 ori
<b>Honor 7A este un alt smartphone mid-range cu ecran 18:9 introdus pe piață de Huawei</b>Cei de la Huawei continuă să inunde piața cu tot soiul de smartphone-uri mid-range ce adoptă aceleași dotări și nume diferite, un nou exemplu fiind Honor 7A. Acesta nu se remarcă cu nimic special la nivel hardware dacă îl comparăm cu alte

În ultima perioadă cei de la Huawei au adus pe piață o mulțime de smartphone-uri mid-range pe care fie le-a lansat sub diferite nume, fie le-a adus mici modificări estetice. Un nou exemplu este Honor 7A care debutează astăzi pe piața din China și care nu aduce nici special în raport cu alte terminale lansate anterior precum este cazul lui Huawei Y7 Prime (2018), sau al lui Y9 (2018) dacă vreți câteva comparații.

Huawei Honor 7A

Avem parte și aici de o carcasă metalică unibody, de un ecran de 5.7 inch cu aspect 18:9 și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli) și de un procesor Qualcomm Snapdragon 430. Există un senzor frontal de 8 megapixeli cu bliț LED pentru captura selfie, iar în spate veți regăsi o cameră duală cu senzor principal de 13 megapixeli și senzor secundar de 2 megapixeli - modul ce va beneficia și de bokeh, respectiv funcții AI.

Honor 7A dispune de un scanner de amprente în spate, de un slot dual-SIM, dar și de un slot microSD dedicat. Are o baterie de 3000 mAh la bord, jack audio 3.5 mm și desigur port microUSB v2.0 la bază. Telefonul sosește pe albastru, neggru și auriu, iar mai jos aveți și detalii despre prețuri:

  • 2 GB RAM + 32 GB stocare - 105 euro
  • 3 GB RAM + 32 GB stocare - 130 euro 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×