Misteriosul phablet Huawei de 6.6 inch s-ar putea numit Honor Note 8

Autor:  | Publicat în:  Huawei 784 ori
<b>Misteriosul phablet Huawei de 6.6 inch s-ar putea numit Honor Note 8</b>Chiar la începutul acestei luni, agenția chineză TENAA certifica un misterios phablet HUAWEI - unul cu display generos de 6.6 inch și dotări de top. Astăzi aflăm că agenția de față a certificat o nouă versiune a acestui model care ar putea ajunge pe piață

La începutul acestei luni, agenția chineză TENAA a certificat printre altele și un misterios phablet Huawei - model cu numele de cod EDI-DL00 ce sosea la pachet cu un display uriaș de 6.6 inch și cu 3 GB RAM. Singurul detaliu pe care nu îl știam anterior era numele pe care acest produs urmează a-l purta comercial, detaliu ce iese astăzi la iveală odată ce agenția în cauză listează o nouă variantă pentru acest model.

Huawei Honor Note 8

Se pare că handset-ul se va numit Huawei Honor Note 8 potrivit ultimelor speculații, telefon ce va fi oferit pe piață în două variante diferite. Prima dintre acestea este EDI-DL00, ce oferă 3 GB RAM + 32 GB memorie flash, și cea de-a doua numită EDI-AL10 care ne va aduce în schimb 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Ambele versiuni aduc și un slot pentru carduri de până la 128 GB. 

Huawei Honor Note 8

Avem o cameră foto principală de 13 megapixeli la pachet, un senzor seflie de 8 megapixeli și un scanner de amprente. Huawei Honor Note 8 va cântări 219 grame și va măsura 7.18 mm în grosime, urmând ca la interiorul carcasei sale să regăsim o baterie generoasă de 4400 mAh. Deși nu se știe data lansării oficiale, teaserul recent dezvăluit de către Huawei pare a indica faptul că nu mai avem mult de așteptat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×