Misteriosul phablet Huawei de 6.6 inch s-ar putea numit Honor Note 8

808 ori
<b>Misteriosul phablet Huawei de 6.6 inch s-ar putea numit Honor Note 8</b>Chiar la începutul acestei luni, agenția chineză TENAA certifica un misterios phablet HUAWEI - unul cu display generos de 6.6 inch și dotări de top. Astăzi aflăm că agenția de față a certificat o nouă versiune a acestui model care ar putea ajunge pe piață

La începutul acestei luni, agenția chineză TENAA a certificat printre altele și un misterios phablet Huawei - model cu numele de cod EDI-DL00 ce sosea la pachet cu un display uriaș de 6.6 inch și cu 3 GB RAM. Singurul detaliu pe care nu îl știam anterior era numele pe care acest produs urmează a-l purta comercial, detaliu ce iese astăzi la iveală odată ce agenția în cauză listează o nouă variantă pentru acest model.

Huawei Honor Note 8

Se pare că handset-ul se va numit Huawei Honor Note 8 potrivit ultimelor speculații, telefon ce va fi oferit pe piață în două variante diferite. Prima dintre acestea este EDI-DL00, ce oferă 3 GB RAM + 32 GB memorie flash, și cea de-a doua numită EDI-AL10 care ne va aduce în schimb 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Ambele versiuni aduc și un slot pentru carduri de până la 128 GB. 

Huawei Honor Note 8

Avem o cameră foto principală de 13 megapixeli la pachet, un senzor seflie de 8 megapixeli și un scanner de amprente. Huawei Honor Note 8 va cântări 219 grame și va măsura 7.18 mm în grosime, urmând ca la interiorul carcasei sale să regăsim o baterie generoasă de 4400 mAh. Deși nu se știe data lansării oficiale, teaserul recent dezvăluit de către Huawei pare a indica faptul că nu mai avem mult de așteptat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×