Primele mostre foto realizate de Xiaomi Redmi Pro ajung pe web

845 ori
<b>Primele mostre foto realizate de Xiaomi Redmi Pro ajung pe web</b>Xiaomi are programat un nou eveniment de presă pentru ziua de 27 iulie, moment în care va fi dezvăluit oficial smartphone-ul Redmi Pro. Acesta urmează a fi primul device din portofoliul companiei chineze ce va sosi la bord cu o cameră foto duală și cu

Detalii despre existența unui smartphone numit Xiaomi Redmi Pro au apărut de curând, și deja am văzut fotografii reale cu acest nou dispozitiv care aparent urmează a debuta oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 27 iulie. Conferința este confirmată astăzi de către un teaser video ce a poposit pe Weibo, și alături de el vin și două mostre foto realizate cu senzorul dual regăsit pe modelul Redmi pro.

Mostra foto Xiaomi Redmi Pro

Încă din teaser se face aluzie la această cameră duală, dar și la faptul că vom primi un display cu tehnologie OLED - semn că producătorul cinez aduce pe acest handset tot ce este mai bun pe piață la ora actuală. Cât despre mostrele foto, observăm similarități între rezultatele obținute de acest model și cele oferite de camera duală de pe Huawei P9, unde puteam diafragma virtual și obține un nivel de blur generos în imagini.

Mostra foto Xiaomi Redmi Pro

Din punct de vedere al dotărilor tehnice pe care acest produs ni le va oferi, avem în prim-plan un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor deca-core MediaTek Helio X25 și variante cu 3 sau 4 GB memorie RAM. Se pare că va fi pusă la vânzare și o variantă de top ce va aduce 128 GB memorie flash, și desigur un scanner de amprente va fi disponibil pentru toate versiunile acestui terminal.

Se vehiculează și un preț de sub 300 dolari pentru modelul standard Xiaomi Redmi Pro, dar mai multe aflăm odată cu evenimentul din 27 iulie. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×