O lansare în decembrie este adusă din nou în discuție pentru Huawei Mate 9; Kirin 960 s-ar afla la bord

860 ori
<b>O lansare în decembrie este adusă din nou în discuție pentru Huawei Mate 9; Kirin 960 s-ar afla la bord</b>Astăzi este adusă din nou în discuție lansarea phablet-ului Huawei Mate 9, terminal care aparent ar urma să debuteze oficial în cadrul unui eveniment programat pentru luna decembrie a acestui an. Produsul va sosi cu procesorul Kirin 960 la interior

Huawei Mate 9 este unul dintre phablet-urile mult așteptate de către public, terminal a cărui lansare ar urma să fie programată pentru luna decembrie a acestui an. Evenimentul cu pricina ar urma să ne aducă un phablet foarte bine echilibrat din punct de vedere hardware, optându-se în cazul de față pentru un procesor de nouă generație HiSilicon Kirin 960 și pentru 4 sau chiar 6 GB memorie RAM.

Chipset-ul despre care vorbim aici va fi dezvoltat folosindu-se procesul pe 16nm, și vom avea la dispoziție 8 nuclee Cortex-A73. De asemenea, este vehiculată și prezența unui modul foto dual compus din doi senzori de 20 megapixeli ce vor oferi extra-funcții în materie de fotografiere.

Vom primi un sistem de stabilizare optică a imaginii, dar și posibilitatea de a captura fotografii alb-negru precum cele realizate de către Huawei P9 și P9 Plus. Rămâne de văzut ce alte informații vor ajunge pe web în perioada imediat următoare, asta desigur în situația în care lansarea produsului este într-adevăr programată pentru sfârșitul acestui an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×