Huawei Honor V9 e gata să sosească în Europa pe 5 aprilie, sub numele de Honor 8 Pro

1.532 ori
<b>Huawei Honor V9 e gata să sosească în Europa pe 5 aprilie, sub numele de Honor 8 Pro</b>Din câte am aflat și acum ceva timp, Huawei are în plan să aducă phablet-ul Honor V9 și în alte regiuni din jurul lumii sub denumirea de Honor V8 Pro. Astăzi aflăm din partea zvonacului rquandt faptul că într-adevăr pe data de 5 aprilie acest produs va

Huawei e gata să aducă în Europa atractivul telefon Honor V9, dar sub un nume complet nou şi anume Honor 8 Pro. El ar urma să debuteze pe 5 aprilie, conform invitaţiilor trimise de firma chineză. E drept că nu avem o menţiune clară a produsului, dar logo-ul Honor e un indiciu clar.

Huawei Honor V9

În plus totul se aliniază cu zvonuri din trecut ce menţionau sosirea noului terminal în Europa. Informaţia a fost confirmată de către celebrul zvonac Roland Quandt, care mentioneaza şi sosirea phabletului pe auriu, albastru sau negru. V9 poate fi considerat un fel de alternativa la Mate 9, una totuşi high end, cu ecran Quad HD de 5.7 inch, procesor Kirin 960 şi 6 GB RAM.

Huawei Honor V9

În spate se afla un setup dual camera, cu doi senzori de 12 MP (unul monocrom şi unul color), plus telemetru laser şi captură video 4K. V9 se vinde în China de cateva saptamani la preţul de 413 euro în varianta cu 64 GB stocare, dar pe continentul nostru va sări probabil de 500 de euro sau chiar de 600. Bateria de 4000 mAh sună şi ea bine şi primim Android 7.0 cu EMUI 5.0 la bord.

Cu puţin noroc poate primeşte şi Huawei Honor Magic o lansare internaţională!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×