Huawei Honor 9 debutează pe 12 iunie, conform invitaţiilor trimise presei

1.617 ori
<b>Huawei Honor 9 debutează pe 12 iunie, conform invitaţiilor trimise presei</b>Potrivit unor invitații ajunse astăzi online s-ar părea că lansarea smartphone-ului Huawei Honor 9 ar urma să aibă loc pe data de 12 iunie. Acest nou terminal va adopta la rândul său o cameră precum flagship-ul Huawei P10, cu toate că Leica nu este

Huawei Honor 9 a fost deja certificat şi scăpat pe web de câteva ori, deci era doar o chestiune de timp până ce urma să aflăm data sa de debut. Aceasta pare să fie 12 iunie şi nu 20 iunie, cum se speculase în trecut. O confirmă invitaţia trimisă presei, pe care o vedeţi mai jos.

Huawei Honor 9

Honor 9 va fi anunţat în Shanghai, în cadrul unui eveniment oficial, care va inaugura noua gamă Honor. Certificat deja de TENAA şi considerat de unele surse mai degrabă un Honor 8s, decât un terminal complet nou, acest model ar trebui să aducă un corp fabricat din sticlă şi metal şi să etaleze o cameră duală în spate. Înainte să devenim prea încântaţi de perspectiva unui nou high midranger Huawei trebuie spus că invitaţia nu a fost făcută publică de companie, ci doar de unele surse din media, deci poate fi falsă.

Telefonul e aşteptat cu un ecran Full HD de 5.15 inch, procesor HiSilicon Kirin 960, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Zvonurile afirmă că va avea o cameră duală cu senzori de 20 MP + 12 MP, iar în față vom vedea o cameră de 8 MP. Se discută şi despre renunţarea la jack-ul audio şi despre variante fistichii de culoare, precum un albastru inedit sau un galben fosforescent, cam ca Tweety din desenele animate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×