Noi imagini cu Samsung Galaxy S8 sunt dezvăluite pe Twitter

6.243 ori
<b>Noi imagini cu Samsung Galaxy S8 sunt dezvăluite pe Twitter</b>Pe zi ce trece ne apropiem de lansarea smartphone-urilor Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, terminale ce vor duce la un nou nivel conceptul de panou edge-to-edge. Astăzi avem ocazia să vedem noi fotografii cu varianta standard a telefonului, acestea

Au mai rămas 18 zile până la evenimentul pregătit de către Samsung, sau mai bine zis 2 săptămâni și un pic. Pe data de 29 martie vom vedea lansate oficial smartphone-urile Galaxy S8 și Galaxy S8+, produse ce impresionează la capitolul design grație panoului frontal cu muchii foarte înguste. Am tot văzut randări și fotografii reale cu cele două dispozitive, iar astăzi primim câteva noi astfel de materiale. 

Samsung Galaxy S8

Vedem aplicată pe telefon o folie de sticlă pentru a proteja ecranul de zgârieturi și eventuale căzături, accesoriu care urmează curbura display-ului. Cum știm mai tot ce se poate ști despre acest dispozitiv, materialele de astăzi sunt simple elemente pe care le adăugăm la colecția de leak-uri de până acum.

Galaxy S8

Ca dotări hardware, această variantă standard de S8 ne va aduce 4 GB memorie RAM, 64 GB de stocare flash + slot microSD, o cameră foto principală de 12 megapixeli și 3 metode de autentificare: iris, amprentă, dar și scanare facială. Prețul va fi undeva în jurul pragului de 800 euro, dar aflăm cu siguranță acest detaliu abia din 29 martie când principalii retaileri ar trebui să afișeze produsul la precomandă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×