Huawei intră pe piața televizoarelor smart cu modelul Honor A55, prezentat În primele imagini

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.206 ori
<b>Huawei intră pe piața televizoarelor smart cu modelul Honor A55, prezentat În primele imagini</b>Dacă Xiaomi a intrat în zona TV cu ceva vreme în urmă, de ce nu ar face-o și Huawei? Mai jos vedeți primele imagini cu televizorul Huawei Honor A55, care ar putea reprezenta începutul unui nou segment de produse atacat de către chinezi. &nbsp; Se...

Dacă Xiaomi a intrat în zona TV cu ceva vreme în urmă, de ce nu ar face-o și Huawei? Mai jos vedeți primele imagini cu televizorul Huawei Honor A55, care ar putea reprezenta începutul unui nou segment de produse atacat de către chinezi.

Se pare că acest televizor va fi lansat mâine oficial și ne așteptam la un preț accesibil aici. încă nu e clar dacă e vorba despre un smart TV Full HD sau 4K, iar judecând după aceste imagini, noul venit e destul de arătos. Spre deosebire de modelul celor de la Xiaomi, Honor A55 are două picioare pentru suport și vine cu margini foarte înguste. El are o interfață plata și minimalista și din câte văd difuzoarele sale se afla în spate.

Huawei intra pe piața televizoarelor smart cu modelul Honor A55, prezentat În primele imagini

E posibil ca prețul acestui smart TV să fie sub 1000 de dolari, sau în acea zonă, chiar dacă el va fi un model 4K, pentru că am mai văzut producători din China care au adus tehnologia Ultra HD la acest preț. în plus, e posibil să vedem la interior un procesor Hisilicon Kirin, din gama celor folosite și pe smartphone-urile Huawei. Vor pune televizoarele Huawei probleme modelelor Samsung și LG? Voi ce credeți?

Huawei intra pe piața televizoarelor smart cu modelul Honor A55, prezentat În primele imagini

Huawei intra pe piața televizoarelor smart cu modelul Honor A55, prezentat În primele imagini

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×