Microsoft prezintă o tastatură specială pentru Android Wear, care va permite să scrieți de mână (Video)

1.369 ori
<b>Microsoft prezintă o tastatură specială pentru Android Wear, care va permite să scrieți de mână (Video)</b>Microsoft Research încearcă să ușureze scrisul pe smartwatchuri și vine cu o soluție de input pentru Android Wear, una care sincer nu mi se pare foarte rapidă. E vorba despre "desenarea" fiecărui caracter pe măsură ce scrieți. &nbsp; Pe un ceas...

Microsoft Research încearcă să ușureze scrisul pe smartwatchuri și vine cu o soluție de input pentru Android Wear, una care sincer nu mi se pare foarte rapidă. E vorba despre "desenarea" fiecărui caracter pe măsură ce scrieți.

Pe un ceas ca Motorola Moto 360 nu prea încape o tastatură QWERTY, de aceea e nevoie de astfel de metode originale pentru a putea scrie. Totuși să scrii fiecare literă dintr-un cuvânt e puțin cam migălos pe smartwatch. Bănuiesc că un sistem predictiv avansat ar fi necesar aici pentru a usura scrierea, sau poate ceva de genul Swype, deși comenzile vocale sunt inputul de bază.

Tot din ciclul suport Microsoft pentru Android Wear, există și aplicația OneNote, care e destul de utilă. Tastatura prezentată în clipul de mai jos se numește Analog Keyboard și include și un sistem de auto corectare. Această soluție este una third party și are nevoie de side loading pe modele ca Gear Live sau Moto 360, în vreme ce terminale mai noi că G Watch sau G Watch R nu sunt suportate.

Cum vi se pare această metodă de input?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×