Huawei lansează două telefoane noi: Honor 3C 4G și Honor 3X Pro, cu prețuri sub 300 de dolari

963 ori
<b>Huawei lansează două telefoane noi: Honor 3C 4G și Honor 3X Pro, cu prețuri sub 300 de dolari</b>Huawei a anunțat astăzi două noi telefoane midrange, modelele Honor 3C 4G și Honor 3X Pro, pe care le puteți vedea mai jos. Acestea sunt doar slide-uri de la prezentarea oficială, deci încă așteptăm randarile terminalelor. &nbsp; Huawei Honor 3C...

Huawei a anunțat astăzi două noi telefoane midrange, modelele Honor 3C 4G și Honor 3X Pro, pe care le puteți vedea mai jos. Acestea sunt doar slide-uri de la prezentarea oficială, deci încă așteptăm randarile terminalelor.

Huawei Honor 3C 4G vine cu 1 GB RAM, 8 GB stocare internă și conectivitate 4G, iar prețul sau este de 160 de dolari. Există și o versiune mai bine dotată, care vine cu 2 GB RAM și 16 GB stocare și care costă 208 dolari. La interiorul acestui handset se afla un procesor quad core de 1.6 GHz, probabil unui produs de Huawei, dar și un GPU Mali 450 și o baterie de 2300 mAh.

Huawei Honor 3X Pro

Ca OS avem Android cu Emotion UI 2.3 peste, o versiune nouă a platformei de la Huawei, care aduce și o funcție specială power saving. Se pare că acest terminal atinge o viteză de download de 112 Mbps prin conexiunea sa 4G. Trecând la celelalt model, Huawei Honor 3X Pro vine cu un display Full HD, 16 GB memorie internă și un preț de 272 dolari. Designul ambelor telefoane este unul obișnuit, dreptunghiular și avem butoane capacitive sub ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×