ASUS lansează telefonul ZenFone GO TV, axat pe consumul de televiziune digitală şi cu preţ sub 200 de dolari

1.602 ori
<b>ASUS lansează telefonul ZenFone GO TV, axat pe consumul de televiziune digitală şi cu preţ sub 200 de dolari</b>Luna viitoare ar trebui să luăm contact cu telefoanele din gama ASUS ZenFone 3, cu ocazia lui Computex 2016, dar până atunci ASUS a lansat la nivel internaţional un telefon entry level inedit. El se numeşte ASUS ZenFone GO TV şi e axat pe consumul TV

Luna viitoare ar trebui să luăm contact cu telefoanele din gama ASUS ZenFone 3, cu ocazia lui Computex 2016, dar până atunci ASUS a lansat la nivel internaţional un telefon entry level inedit. El se numeşte ASUS ZenFone GO TV şi e axat pe consumul de televiziune.

Având un preţ accesibil, de doar 167 dolari, terminalul vine cu dotări modeste, care îmi amintesc puţin de LG AKA. Spre exemplu primim 2 GB RAM, un procesor Qualcomm Snapdragon 400, 16 GB stocare şi un ecran HD de 5.5 inch. Terminalul oferă un chip pentru televiziune digitală şi suport pentru standardurile TV DVB-T2/DVB-T2 Lite/DVB-T/SDB-T şi alte tipuri de semnale TV.

ASUS ZenFone GO TV

Primim şi o cameră de 13 megapixeli cu tehnologie Pixelmaster şi o cameră selfie de 5 MP, ambele cu deschidere F/2.0. ASUS ZenFone GO TV vine pe negru, alb sau albastru şi ar urma să intre în magazinele din Asia mâine, pentru început. Acesta este un model dual SIM care păstrează alură de design specifică seriei ZenFone 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×