Evenimentul Keynote din cadrul conferinței Apple WWDC promite lansări de produse hardware și software

584 ori
<b>Evenimentul Keynote din cadrul conferinței Apple WWDC promite lansări de produse hardware și software</b>în cursul acestei zile, Apple a publicat oficial programul pentru conferința dezvoltatorilor (WWDC), conferință ce va debuta anul acesta pe data de 2 iunie. Aceasta va include totodată și un eveniment Keynote în cadrul cărui vom putea vedea noi...

în cursul acestei zile, Apple a publicat oficial programul pentru conferința dezvoltatorilor (WWDC), conferință ce va debuta anul acesta pe data de 2 iunie. Aceasta va include totodată și un eveniment Keynote în cadrul cărui vom putea vedea noi produse, dar și noi versiuni ale sistemelor de operare iOS și OS X.

Printre dispozitivele hardware Apple despre care se tot vorbește în ultimul timp se numără atât noua generație iPhone ce va veni în două variante cu display-uri de mari dimensiuni, cât și despre posibilitatea de lansare pe piață a unui MacBook Air cu display Retina sau a unui ceas inteligent marca Apple.

Totodată, există și unele voci care afirmă că am putea vedea un model iPad Pro în acest an, device ce ar intra în concurență directă cu tablete ca și Microsoft Surface 3 sau Samsung Galaxy Note Pro 12.2. Rămâne să vedem ce are de gând să prezinte Apple la evenimentul Keynote programat pentru data de 2 iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×