Huawei lansează phablet-ul Ascend GX1; vine cu display HD de 6 inch și costă 255$

825 ori
<b>Huawei lansează phablet-ul Ascend GX1; vine cu display HD de 6 inch și costă 255$</b>După ce acum câteva minute, cei de la Meizu anunțau lansarea phablet-ului M1 Note, iată că la scurt timp un anunț similar a sosit și din partea celor de la Huawei care ne prezintă tot un device de tip phablet. Acesta din urmă se numește Huawei...

După ce acum câteva minute, cei de la Meizu anunțau lansarea phablet-ului M1 Note, iată că la scurt timp un anunț similar a sosit și din partea celor de la Huawei care ne prezintă tot un device de tip phablet. Acesta din urmă se numește Huawei Ascend GX1 și sosește la pachet cu un panou HD de 6 inch.

Printre alte dotări mai putem enumera un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz (64-bit), 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Primim și două sloturi SIM, o baterie de 3.500 mAh, conectivitate 4G LTE, suport NFC și o carcasă cu ramă metalică. Deși nu se cunosc date despre lansarea sa și pe alte piețe, în acest moment, Huawei Ascend GX1 poate fi achiziționat din China la prețul de 255$.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×