Huawei lansează primul său smartphone 5G în România: Mate 20 X (5G) ajunge inclusiv la operatori

1.590 ori
<b>Huawei lansează primul său smartphone 5G în România: Mate 20 X (5G) ajunge inclusiv la operatori</b>După ce am avut două anunţuri legate de servcii 5G de la operatori locali, RCS & RDS/Digi şi Vodafone, e momentul să avem şi un debut local de telefon 5G. E vorba despre Huawei Mate 20X (5G), care a ajuns oficial în România

După ce am avut două anunţuri legate de servcii 5G de la operatori locali, RCS & RDS/Digi şi Vodafone, e momentul să avem şi un debut local de telefon 5G. E vorba despre Huawei Mate 20X (5G), care a ajuns oficial în România. Acesta este primul smartphone 5G comercial al companiei chineze, care începe să îşi regăsească mojo-ul după problemele avute cu interdicţia americană. 

Huawei Mate 20 X 5G

Varianta 5G a phabletului cu diagonală de peste 7 inch lansat anul trecut păstrează procesorul Kirin 980, dar îl însoţeşte cu modemul 5G Balong 5000. Acesta este un cipset multi mode 5G, care promite viteze impresionante la descărcare şi încărcare. Ecranul Full View OLED de 7.2 inch vine cu suport pentru stylus, un Huawei M-Pen, vândut separat. Telefonul înregistrează 4096 niveluri de presiune şi permite interacţiunea cu aplicaţii e-book prin răsfoire de pagini, dar şi luat notiţe, desenat sau subliniat pe text.

Dotările telefonului includ o baterie de 4200 mAh, 128 GB stocare, 6 GB RAM, slot nano SD şi o cameră triplă cu senzori de 40 MP + 8 MP (telephoto) şi 20 MP (ultra wide), dar şi o cameră selfie de 24 MP. Are și încărcare rapidă SuperCharge la 40W. Telefonul vine la un preţ recomandat de 6.499 lei şi este disponibil din această lună la partenerii autorizaţi Huawei, dar şi la Huawei Experience Shop, în AFI Bucureşti sau Huawei Service Center.

Disponibilitate:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×