Huawei își va prezenta primul telefon 5G pe 16 mai în Londra; Ar putea fi Mate 20 X 5G

668 ori
<b>Huawei își va prezenta primul telefon 5G pe 16 mai în Londra; Ar putea fi Mate 20 X 5G</b>O veste interesantă sosește astăzi în online, aceea că Huawei are în plan organizarea unui eveniment pe data de 16 mai în Londra - show unde urmează a-și prezenta primul smartphone 5G. Informația este destul de ciudată

O veste interesantă sosește astăzi în online, aceea că Huawei are în plan organizarea unui eveniment pe data de 16 mai în Londra - show unde urmează a-și prezenta primul smartphone 5G. Informația este destul de ciudată la prima vedere, asta pentru că firma chineză are deja două telefoane cu suport 5G în portofoliu și anume pliabilul Mate X, respectiv uriașul phablet Huawei Mate 20 X.

Posibil ca acesta din urmă să fie prezentat în Londra și să descoperim astfel că produsul debutează și pe plan european după ce anterior era afișat în China. Acest phablet se remarcă prin diagonala sa generoasă de 7.2 inch, bateria de 4200 mAh cu suport pentru încărcare ultra-rapidă la 40W și desigur prin modemul Balong 5000 5G.

Are procesor Kirin 980 la pachet și păstrează același setup foto de pe Mate 20 Pro. Rămâne să vedem dacă într-adevăr acesta este telefonul 5G despre care vorbește Huawei sau dacă vom avea de-a face cu un terminal complet nou. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×