Samsung Galaxy M30s are dezvăluite câteva detalii prin intermediul unor imagini; Vedem carcasa fotografiată

680 ori
<b>Samsung Galaxy M30s are dezvăluite câteva detalii prin intermediul unor imagini; Vedem carcasa fotografiată</b>În așteptarea lansării lui Samsung Galaxy M30s iată că astăzi descoperim un nou leak, unul ce constă în fotografii. De această dată privim asupra unor imagini ale unor diferite componente ale carcasei, de la panoul spate

În așteptarea lansării lui Samsung Galaxy M30s iată că astăzi descoperim un nou leak, unul ce constă în fotografii. De această dată privim asupra unor imagini ale unor diferite componente ale carcasei, de la panoul spate și până la sertarul SIM. Apropo de carcasa spate, aceasta are decupaje pentru scanner-ul de amprente fizic și pentru modulul de cameră foto ce ar găzdui 2 senzori și bliț-ul LED.

Galaxy M30s

Continuând cu sertarul SIM, observăm că acesta oferă suport pentru două cartele și pentru un card microSD - așadar un slot triplu tare util. Vedem mai jos carcasa fotografiată și din lateral acolo unde se remarcă zona sertarului SIM și locația unde vor fi amplasate butoanele de volum, respectiv cel power/unlock. 

Galaxy M30s

Nu în ultimul rând avem parte de o privire asupra zonei inferioare unde sunt decupajele pentru difuzor, jack audio și pentru portul USB Type-C. Ca dotări hardware ne așteptăm ca Samsung Galaxy M30s să vină echipat cu un procesor octa-core Exynos 9610 de 1.8 GHz și cu 4 GB RAM.

Galaxy M30s

Va rula sistemul de operare Android 9.0 Pie cu interfața One UI aplicată peste și aparent ecranul este unul de tip Infinity-V cu decupaj picătură în zona superioară. Lansarea ar fi programată pentru luna august. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×