Huawei lucrează la un smartphone ce integrează camera selfie sub display; Se pregătește și o interfață specială

1.239 ori
<b>Huawei lucrează la un smartphone ce integrează camera selfie sub display; Se pregătește și o interfață specială</b>La ora actuală mai toți producătorii din zona smartphone încearcă pe cât posibil să lanseze device-uri cu raport corp-ecran cât mai generos, optând pentru reducerea muchiilor panoului frontal la maxim

La ora actuală mai toți producătorii din zona smartphone încearcă pe cât posibil să lanseze device-uri cu raport corp-ecran cât mai generos, optând pentru reducerea muchiilor panoului frontal la maxim. Am tot văzut abordări de tip slide pentru integrarea camerei selfie, mecanisme pop-up ba chiar și rotative, iar următorul pas pare a fi tehnologia ce implică includerea senzorului foto direct sub display.

Brevet Huawei

Companii precum Oppo ne-au prezentat deja prototipuri de asemenea smartphone-uri și din câte am văzut mai este ceva de muncă până la perfecționarea sistemelor de cameră integrată sub display. Vestea de astăzi este totuși aceea că și Huawei lucrează la o tehnologie similară după cum scoate la iveală un brevet proaspăt. 

Acesta acoperă un design de interfață software ce pare a fi construită în jurul unei camere aflate sub display. După cum se poate vede, în funcție de scenariul în care vă aflați, acea porțiune transparentă de display ce ascunde camera selfie este capabilă să afișeze conținut. 

Brevetul ne dă de înțeles faptul că Huawei nu vrea să lase acea zonă neutilizată, astfel că vine cu această abordare pentru interfața de utilizare. Nu știm însă în ce stadiu al dezvoltării se află acest terminal al chinezilor, dar e o veste bună să aflăm că se lucrează la tehnologii noi inovatoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×