Huawei Mate 10 Lite apare în noi imagini oficiale înainte de lansarea de luni; vine cu display 18:9

2.395 ori
<b>Huawei Mate 10 Lite apare în noi imagini oficiale înainte de lansarea de luni; vine cu display 18:9</b>Printre cele 4 smartphone-uri pe care Huawei le va lansa luni se numără și modelul Huawei Mate 10 Lite, un terminal cu dotări mid-range care va oferi display 18:9. Aveam deja o idee formată despre dotările acestui device, dar și despre look-ul său

Așa cum știți deja, luni pe data de 16 octombrie cei de la Huawei vor lansa noile terminale din seria Mate 10, aceasta fiind compusă din 4 modele mari și late. Printre ele îl avem și pe Huawei Mate 10 Lite, un telefon cu dotări mid-range despre care ne-am făcut deja o idee, asta pentru că firma asiatică a lansat deja un model identic pe piață sub denumirile de Huawei Nova 2i, Huawei Maimang 6, dar și Huawei Honor 9i.

Huawei Mate 10 Lite

În cazul în care mai aveați nevoie de o dovadă pentru a vă convinge că design-ul este identic pentru toate aceste modele avem astăzi câteva randări oficiale dezvăluite de către @evleaks și site-ul olandez Belsimpel.nl. Privim pentru început asupra variantei pe albastru ce arată foarte bine atât datorită texturii metalice, dar și grație panoului frontal ce găzduiește un display de 5.9 inch cu aspect 18:9.

Huawei Mate 10 Lite

La interior primim procesorul octa-core Kirin 659 de 2.36 GHz, 4 GB RAM + 64 GB stocare și o baterie de 3340 mAh cu suport pentru încărcare rapidă. Avem o cameră duală în spate cu senzori de 16 + 13 megapixeli ce vor facilita obținerea de fotografii cu efect bokeh, cât și un senzor similar pentru selfie-uri. Ultimele speculații vorbesc despre un preț de 379 euro pentru telefon!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×