Huawei Honor V10 apare în imagini oficiale, care îl prezintă din toate unghiurile; Acum și pe albastru via TENAA

1.213 ori
<b>Huawei Honor V10 apare în imagini oficiale, care îl prezintă din toate unghiurile; Acum și pe albastru via TENAA</b>Încă o scăpare pentru Huawei Honor V10 vine astăzi cu doar 24 ore înainte de lansarea oficială, leak sub forma unor imagini oficiale dezvăluite de TENAA. Vedem în cazul de față varianta pe albastru ce arătă destul de promițător

Ziua şi scăparea pentru Huawei Honor V10, care va vedea în sfârşit lumina zilei mâine în cadrul unui eveniment oficial. Până atunci luăm contact cu încă o serie de fotografii ale acestui terminal, de această dată unele reale.

Huawei Honor V10

Noua scăpare e interesantă, mai ales că telefoanele nu sunt scăpate de obicei de 2 ori prin certificarea TENAA. Pe 20 noiembrie am văzut handset-ul pe gri via TENAA, iar ulterior au scăpat de la autoritate şi imagini cu el pe albastru, pe care le vedem acum. Terminalul e clar mai arătos pe această nuanţă şi remarcăm şi acel design de antene sus si jos in spate, devenit celebru după Meizu Pro 6 şi iPhone 7.

Pare să aibă un corp metalic şi un ecran Full View, cu muchii înguste. Are şi buton Home fizic cu scanner de amprente inclus şi privit din profil are o protuberanță destul de mare pentru camera duală. Acesta este mai degrabă un phablet, dacă ne uităm la diagonala de 5.99 inch. El vine cu suport pentru o rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli şi aspect 18:9.

Primeşte puternicul procesor Kirin 970, 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare. Are după cum scriam şi o cameră duală, cu senzori de 20 + 16 MP, iar pentru selfie primim o cameră de 13 MP. Ar trebui să vedem acest model sosind cu Android 8.0 Oreo cu EMUI 8.0 peste, dar nu garantăm acest lucru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×