Huawei Mate 10 PRO ni se prezintă în cea mai detaliată randare de până acum; vedem varianta de culoare Blanc

2.515 ori
<b>Huawei Mate 10 PRO ni se prezintă în cea mai detaliată randare de până acum; vedem varianta de culoare Blanc</b>Mai ne rămân doar 4 zile până la debutul lui Huawei Mate 10, terminal ce va primi și versiuni extra. Una dintre acestea este Mate 10 Pro, un model pe care Evan Blass ni-l prezintă astăzi în cea mai clară randare de până acum. Putem vedea în imaginea

Peste doar câteva zile, mai precis 4, cei de la Huawei organizează un eveniment fastuos în Germania pentru dezvăluirea noului model Mate 10. Este mai degrabă o serie de produse, asta pentru că vom regăsi aici 4 terminale cunoscute sub denumirile următoare: Mate 10, Mate 10 Lite, Mate 10 Pro, respectiv Mate 10 Porsche Edition. Așa cum spune și titlul, astăzi avem o randare super detaliată pentru varianta Pro.

Huawei Mate 10 Pro

Materialul vine de la Evan Blass și cel mai probabil avem de-a face cu o imagine oficială. Din start iese în evidență acea bandă de culoare diferită din zona camerei foto din spate și aflați că aici este prezentată varianta de culoare Blanc. Încă o dată vedem camera duală, telemetrul laser de lângă și scanner-ul de amprente ce este plasat într-o zonă ușor de accesat.

Carcasa este una de tip unibody metalică și în față avem arătosul display 18:9 cu muchii înguste laterale. Huawei a luat exemplul Samsung și LG, oferind aici și o bărbie, respectiv frunte pe panoul frontal, având astfel posibilitatea de a integra un earpiece standard și chiar loc pentru un logo la bază.

Huawei Mate 10 Pro va sosi cu un AI integrat în hardware, cu 6 GB RAM, procesor HiSilicon Kirin 970 și cu o cameră duală Leica ce dispune de o diafragmă f/1.6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×