Huawei Mate 20 deja listat online de un magazin, cu tot cu preț, specificații, randare

3.937 ori
<b>Huawei Mate 20 deja listat online de un magazin, cu tot cu preț, specificații, randare</b>Deși sunt șanse mari ca Huawei să nu lanseze phablet-ul Mate 20 în cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 din Berlin, scăpările acestui terminal continuă. Astăzi de exemplu descoperim ceea ce pare a fi o listare din partea unui retailer care are

După câteva scăpări de randări şi panouri frontale ale lui Huawei Mate 20 şi Huawei Mate 20 Lite, acum avem încă o scăpare, cu un iz ceva mai oficial. Huawei Mate 20 apare de această dată listat de un retailer care s-a grăbit prea mult şi i-a afişat şi preţul şi specificaţiile.

Mate 20

Se confirmă tot ce auzisem recent, inclusiv diagonala de 6.3 inch şi procesorul Kirin 980. Avem şi un panou AMOLED aici cu rezoluţie Quad HD şi handsetul va sosi cu 6 sau 8 GB RAM, dar şi 128 sau 256 GB stocare. Probabil nu o să aibă şi slot microSD. În spate se afla o cameră triplă, pe care o aşteptam mai degrabă pe Mate 20 Pro, dar e OK şi aici. Include un senzor de 40 MP printre cei 3 senzori foto şi certificarea Leica e la posturi.

Avem şi o cameră de 20 MP în faţă şi o impresionantă baterie de 4200 mAh, cu încărcare rapidă la 5V şi 4.5A. În mod inedit, retailerul menţionează şi disponibilitatea la final de lună septembrie şi că telefonul va rula Android 9.0 Pie cu EMUI 9.0 aplicat peste. Până acum auzisem de un debut în octombrie sau noiembrie, dar nimic nu e mai e sigur în acest moment. Preţul de 999 dolari e cam piperat şi mă duce iarăşi cu gândul la un Mate 20 Pro mai mult.

Posibil să fie doar un template pentru pagina oficială, dar un sâmbure de adevăr tot există aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×