Huawei Mate 20 Lite are procesorul Kirin 710 confirmat de un benchmark; Avem şi 4 GB RAM la bord

2.298 ori
<b>Huawei Mate 20 Lite are procesorul Kirin 710 confirmat de un benchmark; Avem şi 4 GB RAM la bord</b>Weekend-ul ne aduce iată și un benchmark asociat lui Huawei Mate 20 Lite, telefon așteptat în luna octombrie a acestui an cu un procesor Kirin 710 la pachet. Dispozitivul de față va avea și 4 GB RAM în varianta de bază, iar ca performanțe

Huawei Mate 20 Lite a scăpat mult în ultimele zile, dar fără prea multe detalii despre hardware. Dacă lui Mate 20/Mate 20 Pro i-a fost confirmat deja procesorul Kirin 980 de către Huawei, mezinul era încă un mister. Până acum, când a scăpat benchmarkul său pe web şi a dezvăluit procesorul şi alte câteva detalii.

În primul rând aflăm din GeekBench, căci acesta este benchmarkul că terminalul va avea la interior un procesor Kirin 710, împreună cu 4 GB RAM. Nu sta chiar rău la scoruri, cu 1598 puncte în sub testul single core şi 4622 în cel multi core. Asta înseamnă că e la nivel de Snapdragon 630 să zicem, poate chiar Snapdragon 636 cu puţină forţare. Nu sare totuşi la nivel de Snapdragon 710.

Huawei Mate 20 Lite

O listare recentă a acestui telefon dezvăluia şi prezenţa a 6 GB RAM la bord, dar aici vedem doar 4 GB totuşi. 64 GB stocare sunt totuşi bătuţi în cuie, iar Android 9.0 Pie îşi face apariţia cu EMUI 9.0 aplicat peste. În ce priveşte designul, Huawei Mate 20 Lite ar urma să se inspire de la Mate 10 Porsche Design cel de anul trecut, parcă. Are o bandă verticală pentru camera duală, banda care integrează şi scannerul de amprente.

În față găsim un ecran cu aspect 19:9, alungit, cu breton şi o mică "bărbie". Camera duală este probabil una de 20 MP + 2 MP dacă ar fi să speculez şi ar trebui să ştie Bokeh, wide aperture şi alte funcţii, poate şi unele potenţate de AI. Pentru selfie avem o cameră duală de 24 MP + 2 MP. Huawei Mate 20 Lite ar trebui teoretic să vină în octombrie cu Mate 20 şi Mate 20 Pro, dar sunt şi zvonuri care îl plasează în această lună sau viitoarea pentru debut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×