Telefoanele de top încep să primească o "Certificare YouTube" specială, pentru cea mai bună experiență de vizionare

1.143 ori
<b>Telefoanele de top încep să primească o "Certificare YouTube" specială, pentru cea mai bună experiență de vizionare</b>Aflăm astăzi faptul că cei de la YouTube au început să ofere o certificare specială pentru acele telefoane de top care oferă o experiență multimedia deosebită. Este vorba despre terminale flagship echipate cu ecrane premiate care pot

În ziua de azi tot mai multă lume se uită la seriale şi videoclipuri pe telefon, dar uneori experienţa nu e ideală. Uneori avem margini negre prea mari în jurul imaginii sau ne distrage curbura ecranului, eventual panoul nu are destul contrast. YouTube a demarat un program special de certificare a terminalelor care oferă o experienţă optimă pentru serviciul său. Avem detalii mai jos.

Cei care petrec foarte mult timp pe YouTube şi care eventual își aleg telefonul după acest criteriu vor putea alege un handset conform recomandărilor YouTube pe viitor. YouTube Signature Devices sunt acele terminale care au un software şi hardware ideal pentru a oferi cea mai bună experienţă. Nu e doar nevoie de luminozitate, acurateţea culorilor sau contrast, deşi şi ele ajută.

Telefoanele alese oferă şi suport pentru video la 360 de grade, decodare 4K, HDR, high frame rate, DRM, decodare VP9 profile 2. La vârful ierarhiei se află Samsung Galaxy Note 9 în acest moment, deja distins recent şi de DisplayMate, drept având cel mai bun ecran de pe piaţă. Ştie şi HDR, iar Super AMOLED-urile Samsung şi-au dovedit de ceva vreme avantajele. Pe lista se mai află telefoanele Pixel 2, cele din seria Xperia XZ2 şi HTC U12+, dar şi OnePlus 6, Huawei Mate 10 Pro şi alte câteva.

Un total de 19 terminale sunt pe listă, pe care o vedeţi aici. Mă aştept ca toate flagshipurile care vor fi lansate să ajungă să primească aceeaşi certificare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×