Huawei Mate 20 Lite va avea cel puţin două variante diferite; Iată ce ştim

5.394 ori
<b>Huawei Mate 20 Lite va avea cel puţin două variante diferite; Iată ce ştim</b>În această toamnă așteptăm ca cei de la Huawei să aducă pe piață și smartphone-ul Mate 20 Lite, o variantă de buget a flagship-ului viitor care bineînțeles se va livra cu dotări mid-range. Descoperim astăzi faptul că dispozitivul va sosi în două

Huawei Mate 20 a început să scape pe web încă din primăvara, iar acum avem noi detalii despre alte telefoane din această gamă. E vorba despre Huawei Mate 20 Lite, care se pare că ar urma să vină în cel puţin două versiuni.

E interesant că până acum scăpaseră numai informaţii despre Mate 20 şi Mate 20 Pro, nimic despre Mate 20 Lite. Acum Roland Quandt, unul dintre zvonacii cei mai de încredere din line scrie că Mate 20 Lite va sosi în 2 versiuni. Numele de cod pe care le-a aflat el sunt "Sydney M" şi "Sydney I". Zvonacul speculează şi că aceste variante vor avea integrare diferită a scannerului de amprente: unul în ecran şi unul în spate.

Huawei Mate 20 Lite

Citează surse din cadrul producătorilor de accesorii, adaptate la acest setup. Ar fi inedit să vedem un scanner de amprente în display tocmai pe un telefon aşa accesibil ca Mate 20 Lite. Tehnologia de a abia a fost explorată pe scumpul Mate RS şi acolo în mod trăznit, cu un scanner în ecran şi încă unul în spate. Teoretic telefoanele ar trebui să vină la IFA 2018, dar multiple surse vorbesc despre un debut în octombrie sau noiembrie.

Despre Mate 20 Pro am aflat că ar folosi un panou OLED uriaş produs de Samsung, în vreme ce Mate 20 are deja rezultate uriaşe în AnTuTu mulţumită procesorului Kirin 980. Acela ar urma să vină cu adevărat la IFA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×