Huawei Mate 20 ar putea sosi cu scanner de amprente integrat în ecran

1.678 ori
<b>Huawei Mate 20 ar putea sosi cu scanner de amprente integrat în ecran </b>Numeroși producători din zona smartphone familiarizează cu ideea integrării unui scanner de amprente în ecranul unor viitoare dispozitive mobile, printre aceștia numărându-se atât Samsung, Apple, cât și Huawei mai nou după cum aflăm chiar azi

În acest an producătorii din lumea smartphone vor implementa pe lângă inesteticul decupaj copiat de la iPhone X și scannerul de amprente integrat în ecran. Vivo este singura companie care la ora actuală vinde terminale cu o asemenea dotare, dar este de așteptat ca în perioada următoare să debuteze și dispozitive din partea altor producătorii precum Samsung, Apple și chiar Huawei după cum aflăm astăzi.

Potrivit unui raport sosit recent în presă, s-ar părea că cei de la Huawei vor să aducă tehnologia cu pricina pe viitorul său phablet, adică Huawei Mate 20. S-ar fi optat pentru soluția ultrasonică Qualcomm și aparent modelul Huawei din toamnă ar urma să fie primul telefon cu acest senzor care se va livra comercial.

Despre soluția Qualcomm aflăm că va fi realizată în parteneriat cu firmele GIS (Taiwan) și O-film Tech (China), companii specializate în oferirea de soluții touchscreen. Acestea vor avea task-ul de producție a senzorului ultrasonic ce va avea o grosime de doar 0.44 mm și care va funcționa chiar și atunci când avem degetele uleioase sau ude chiar. Rămâne să aflăm mai multe detalii în vară cel mai probabil, atunci când vor începe și leak-urile mai generoase pentru Mate 20.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×