Huawei Mate 20 Lite se poate cumpăra deja, deşi nu a fost lansat încă; Iată cât costă

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.864 ori
<b>Huawei Mate 20 Lite se poate cumpăra deja, deşi nu a fost lansat încă; Iată cât costă</b>Încă o dată asistăm la o lansare mai deosebită pentru un terminal Huawei, fiind vorba despre Mate 20 Lite. Deși acest produs încă nu a fost anunțat oficial se pare că doritorii îl pot achiziționa deja, lucru ce s-a întâmplat și în trecut cu

Nu ştiu dacă mai ţineţi minte, dar Huawei P20 Lite a debutat brusc şi de nicăieri, cu ceva vreme înainte de Huawei P20 şi P20 Pro. La fel pare să procedeze şi Huawei Mate 20 Lite, care tocmai a apărut listat de un magazin, cu tot cu fotografii oficiale şi o listă completă de specificaţii.

Huawei Mate 20 Lite

Un site polonez deja îţi oferă posibilitatea să cumperi un Huawei Mate 20 Lite, cu promisiunea de a ţi-l livra acasă. Îmi amintesc că în primăvara Huawei P20 Lite se vindea lejer în Italia şi lumea începuse să îi facă unboxing, deşi nici nu fusese anunţat. Cât despre Huawei Mate 20 Lite, el împrumută cu adevărat designul de la Huawei Mate 10 Pro şi integreaza camera duală şi scannerul de amprente într-o înşiruire verticală.

Huawei Mate 20 Lite

Avem şi breton evident, pe un ecran de 6.3 inch Full HD. La interior se afla un procesor Kirin 710, aşa cum afirmau zvonurile, însoţit de 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Avem şi slot microSD şi o cameră duala în spate, cu senzori de 20 MP + 2 MP. Senzorul principal primeşte stabilizare optică, ceva rar şi nemaivăzut pe un model Lite. În față găsim încă două camere pentru selfie, de 24 MP + 2 MP.

Huawei Mate 20 Lite

Există şi AI pentru recunoaşterea scenelor şi Bokeh. Huawei Mate 20 Lite are o baterie de 3750 mAh cu încărcare rapidă, iar terminalul costă doar 373 euro. Dacă faceţi precomandă acum vine la pachet cu un cântar deştept Huawei ca bonus. Livrările încep de săptămâna viitoare şi mă gândesc că debutul ar putea avea loc la IFA 2018, acolo unde vine şi noul procesor Kirin 980.

Magazinul se numeşte X-Com şi vedeţi oferta aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×