Huawei Mate 30 Pro apare într-o presupusă randare oficială; Cameră foto circulară, nuanțe gradient și decupaj în ecran

2.921 ori
<b>Huawei Mate 30 Pro apare într-o presupusă randare oficială; Cameră foto circulară, nuanțe gradient și decupaj în ecran</b>Dacă în această dimineață am avut parte de leak-uri pentru varianta standard Huawei Mate 30 sub forma unor fotografii ale panoului său frontal, iată că acum descoperim și o scăpare asociată modelului Mate 30 Pro

Dacă în această dimineață am avut parte de leak-uri pentru varianta standard Huawei Mate 30 sub forma unor fotografii ale panoului său frontal, iată că acum descoperim și o scăpare asociată modelului Mate 30 Pro. După cum aflați încă din titlu, este vorba despre o randare proaspătă care deși nu poate fi numită autentică, vine să ne prezinte posibilul design adoptat în cazul de față de către compania chineză. 

Huawei Mate 30 Pro

Imaginea ar fi sosit în primă fază pe platforma de socializare Weibo și în ciuda rezoluției mici, materialul pare a fi destul de detaliat dezvăluind atât zona frontală a dispozitivului, cât și spatele. În față vedem un ecran generos cu muchii curbate la 88 grade lateral și un decupaj sus, aici fiind integrate elementele necesare sistemului de autentificare facială 3D în stil Apple Face ID.

În spate descoperim un setup circular pentru cele 4 camere foto, în vreme ce bliț-ul LED este plasat vertical aproape în colțul din stânga și însoțit de inscripția Leica. În jurul camerei foto circulare vedem și un inel colorat ce vine să dea impresia unui obiectiv foto. Se păstrează nuanțele gradient și aici avem modele pe violet, respectiv verde.

Huawei Mate 30 Pro este așteptat cu un display de peste 6.5 inch, scanner de amprente integrat în ecran, 12 GB RAM, 256 GB stocare și baterie de 4500 mAh cu încărcare la 44W. Va avea procesor Kirin 990 și lansarea ar fi programată în septembrie sau cel târziu octombrie. 

Mulțumim pentru pont lui Stanciu Mădălin!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×