Huawei Mate 30 Pro este surprins în public; Vedem ecranul său super-curbat și decupajul din zona superioară

2.024 ori
<b>Huawei Mate 30 Pro este surprins în public; Vedem ecranul său super-curbat și decupajul din zona superioară</b>După ce am aflat că Mate 30 Lite va sosi sub formă de rebranding pentru Nova 5i Pro, iată că azi sosesc leak-uri noi pentru flagship-ul de bază din seria ce vine în octombrie - adică Huawei Mate 30 Pro

După ce am aflat că Mate 30 Lite va sosi sub formă de rebranding pentru Nova 5i Pro, iată că azi sosesc leak-uri noi pentru flagship-ul de bază din seria ce vine în octombrie - adică Huawei Mate 30 Pro. Vedem de această dată fotografii reale ale phablet-ului ce au fost surprinse în public, chiar într-un mijloc de transport. Știam deja că ecranul său va fi super-curbat, iar imaginile de față confirmă acest detaliu! 

Huawei Mate 30 Pro

Vedeți telefonul între cele două persoane, cu al său decupaj ceva mai lat în zona superioară și muchii laterale foarte curbate. Device-ul este protejat de o husă menită să ascundă design-ul, dar cum întreaga zonă frontală este reprezentată de ecran - accesoriul nu prea își face treaba aici. Persoana cu laptop-ul în brațe este probabil un angajat al companiei și vedem că are mai multe telefoane conectate la un dispozitiv.

Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro este surprins și dintr-un alt unghi, fiind observată mai în detaliu acea husă de protecție. Observăm portul USB-C și lângă acesta alte două telefoane ce ar putea fi unități Mate 30 în schimb. Lansarea phablet-ului ar urma să aibă loc undeva prin luna octombrie și la fața locului vom vedea și modelele Mate 30, respectiv Mate 30 Lite. Ar trebui să avem un nou procesor Kirin la bord, până la 12 GB RAM și 4 camere foto în spate. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×