Huawei Mate 30 Pro apare în noi fotografii spion, protejat de o carcasă specială; Vedem un bliț uriaș în spate

4.543 ori
<b>Huawei Mate 30 Pro apare în noi fotografii spion, protejat de o carcasă specială; Vedem un bliț uriaș în spate</b>Finalul săptămânii aduce iată și o scăpare nouă asociată lui Huawei Mate 30 Pro, phablet-ul care potrivit ultimelor speculații ajunse în online urmează a debuta oficial în luna septembrie și nu octombrie precum se vehicula inițial

Finalul săptămânii aduce iată și o scăpare nouă asociată lui Huawei Mate 30 Pro, phablet-ul care potrivit ultimelor speculații ajunse în online urmează a debuta oficial în luna septembrie și nu octombrie precum se vehicula inițial. Leak-ul cel proaspăt constă într-o serie de fotografii hands-on surprinse într-un mijloc de transport, imagini în care telefonul apare cu o husă specială menită să ascundă design-ul panoului spate.

Prima dintre imagini ne prezintă zona frontală a handset-ului acolo unde ecranul cu ale sale muchii laterale curbate nu trece neobservat și nici decupajul de sus ce va găzdui un mecanism de autentificare facială. Mai descoperim și faptul că butonul power/unlock va rămâne în partea dreaptă, chiar sub butoanele de volum.

Huawei Mate 30 PRO

Cât despre fotografia cu numărul 2 de astăzi, aceasta ne oferă o privire asupra părții din spate, dar nu cum speram noi, ci într-o manieră camuflată. Setup-ul de camere foto este complet ascuns, cu toate că sus de tot apare un element oval ce are rolul de a ne induce în eroare. Ce observăm totuși este uriașul bliț LED din stânga camerei foto.

Huawei Mate 30 Pro este așteptat cu 3 sau 4 camere foto în spate, scanner de amprente integrat în display și cu procesor Kirin de nouă generație. Va avea și o versiune 5G, iar informații recente ne-au adus la cunoștiință că telefonul va suporta alimentare wireless la 25W!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×