Huawei Mate 30 RS Porsche Design apare în randări detaliate, cu spate din piele și 4 camere foto

1.037 ori
<b>Huawei Mate 30 RS Porsche Design apare în randări detaliate, cu spate din piele și 4 camere foto</b>Odată cu numeroasele randări dezvăluite de către Evan Blass pentru modelele Mate 30 și Mate 30 Pro, iată că apar și imagini pentru varianta Porsche Design pe care Huawei o va prezenta oficial joi. Numele complet al device-ului este

Odată cu numeroasele randări dezvăluite de către Evan Blass pentru modelele Mate 30 și Mate 30 Pro, iată că apar și imagini pentru varianta Porsche Design pe care Huawei o va prezenta oficial joi. Numele complet al device-ului este Huawei Mate 30 RS Porsche Design și aduce câteva elemente schimbate la nivel vizual, fiind bazat pe Mate 30 Pro. 

Huawei Mate 30 RS Porsche Design

Privim întâi asupra părții frontale acolo unde întâlnim același display super curbat spre margini, de pe Mate 30 Pro. Are decupaj în zona superioară și remarcăm faptul că există și teme speciale personalizate Porsche Design. Lucrurile mai interesante se regăsesc în spate unde dispare modulul circular de cameră, fiind înlocuit de un dreptunghi ce continuă până la bază și unde se află cele 4 camere și rând pe rând logo-urile LEICA, Porsche Design, respectiv Huawei. Bliț-ul râmâne poziționat lângă în partea stângă.

Huawei Mate 30 RS Porsche Design

După cum se poate vedea, această variantă specială Mate 30 Pro PD adoptă un panou spate din piele, disponibil pe roșu sau negru în funcție de preferințe. Cel mai probabil zona dreptunghiulară din centru este din sticlă și va permite astfel alimentarea wireless. De asemenea avem și o a 3-a imagine în care apare o husă dedicată pentru telefon care cel mai probabil va sosi în cutie alături de device.

Huawei Mate 30 RS Porsche Design

Husa pare a fi realizată din policarbonat cu textură mată și dispune de o bandă dreptunghiulară din piele ce va funcționa și pe post de kickstand. Dotările hardware vor fi identice cu cele regăsite pe Mate 30 Pro, sau poate cu un upgrade la stocare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×