Huawei Mate XS va sosi în martie 2020, cu procesor Kirin 990; Avem și un teaser oficial

847 ori
<b>Huawei Mate XS va sosi în martie 2020, cu procesor Kirin 990; Avem și un teaser oficial</b>Am rămas şocat când am văzut că în ultimele 24 de ore Huawei a lansat telefonul pliabil Mate X cu procesor Kirin 980. Asta pentru că eram convins că vine cu varianta actualizată și anume Kirin 990. Se pare că acel CPU

Am rămas şocat când am văzut că în ultimele 24 de ore Huawei a lansat telefonul pliabil Mate X cu procesor Kirin 980. Asta pentru că eram convins că vine cu varianta actualizată și anume Kirin 990. Se pare că acel CPU a fost păstrat pentru Huawei Mate XS, care tocmai a înregistrat prima scăpare.

Viitorul telefon pliabil de la Huawei ar urma să debuteze în martie 2020, cu procesorul Kirin 990 la bord. Terminalul va veni cu suport 5G şi va avea un design în mare similar cu al lui Mate X. Rețineți că nu vorbim doar despre zvonuri aici, ci despre un teaser arătat chiar de Huawei, sub formă de slide prezentat la lansarea lui Mate X. Vedem şi o parte din silueta terminalului şi din ecran, dar nu distingem mari schimbări faţă de Mate X.

Se confirmă şi optica Leica şi aş paria pe o cameră quad similară cu cea de pe Mate 30 Pro. Am văzut la un moment dat şi ceva brevete care sugerau că Huawei ar fi gata să aducă şi un stylus în ecuaţie, fie doar suportat pe terminal, fie integrat cumva în design. Mate XS ar trebui să fie prezentat la MWC 2020, să aibă 8 sau 12 GB RAM şi o talie foarte subţire când e deschis.

Faţă de Galaxy Fold, care se deschide ca o carte, Mate X şi Mate Xs au ecrane pe exterior şi creează un smartphone cu ecran pe ambele părţi prin închidere. Aşteptam tot un preţ peste 2000 de euro.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×