Huawei P20 Lite 2019 apare în randări; Smartphone mid-range cu 4 camere foto în spate

3.557 ori
<b>Huawei P20 Lite 2019 apare în randări; Smartphone mid-range cu 4 camere foto în spate</b>Cu toate că Huawei P30 Lite abia se află de câteva săptămâni la vânzare iată că cei de la Huawei deja pregătesc un alt model Lite din serie și anume Huawei P20 Lite 2019. Această variantă facelift dacă o putem numi

Cu toate că Huawei P30 Lite abia se află de câteva săptămâni la vânzare iată că cei de la Huawei deja pregătesc un alt model Lite din serie și anume Huawei P20 Lite 2019. Această variantă facelift dacă o putem numi astfel beneficiază de numeroase upgrade-uri pe partea de design dar și de dotări hardware după cum descoperim pe seama unui raport emis de către cei de la winfuture.de care au dezvăluit și imaginile de față.

Huawei P20 Lite 2019

Noul telefon vine echipat cu ecran IPS LCD de 5.84 inch ce oferă rezoluție FHD+ și care integrează camera selfie într-un decupaj bulină în colțul din stânga. Pe lista de dotări se află și procesorul Kirin 710, 4 GB RAM, 64 sau 128 GB de stocare + slot pentru carduri microSD. Primim Wi-Fi ac, Bluetooth 5.0 și modem LTE.

Huawei P20 Lite 2019 are o cameră foto cvadruplă în spate bazată pe un senzor principal de 24 mpx cu deschidere f/1.8. Nu se cunosc pentru moment detalii despre ceilalți senzori, dar probabil primim un modul ToF 3D, o cameră pentru captura bokeh și probabil un senzor pentru captura foto wide.

Smartphone-ul are un cadru din policarbonat și spatele ar putea fi realizat din același material. Huawei va comercializa acest handset la prețuri cuprinse între 280 și 330 euro, fiind pregătite variante pe negru, albastru și roșu. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×