Huawei Nova 5T debutează la un preț de doar 340 euro! Are 8 GB RAM, Kirin 980 și setup quad-camera

2.637 ori
<b>Huawei Nova 5T debutează la un preț de doar 340 euro! Are 8 GB RAM, Kirin 980 și setup quad-camera</b>Ultimele zile ale verii ne aduc și lansări în zona smartphone, Huawei Nova 5T fiind un model proaspăt prezentat. Acesta debutează pentru început pe piața din Malaezia și se remarcă printr-un pachet hardware high-end

Ultimele zile ale verii ne aduc și lansări în zona smartphone, Huawei Nova 5Tfiind un model proaspăt prezentat. Acesta debutează pentru început pe piața din Malaezia și se remarcă printr-un pachet hardware high-end, impresionând plăcut și prin setup-ul foto pe care îl oferă. Descoperiți din rândurile de mai jos lista completă de dotări și aflați totodată și prețul la care este comercializat.

Huawei Nova 5T

În primul rând ne legăm de capitolul design, acolo unde device-ul se aseamănă cu ce am mai văzut până acum în portofoliul celor de la Huawei. Avem un sandviș de sticlă și metal cu zona frontală acaparată de un ecran generos de 6.26 inch cu rezoluție FHD+ și cu decupaj bulină în colțul din stânga, aici fiind găzduită camera selfie de 32 mpx (f/2.0).

Huawei Nova 5T

În spate regăsim un setup quad-camera ce include un senzor principal de 48 mpx (f/1.8), unul ultrawide de 16 mpx, un senzor macro de 2 megapixeli și nu în ultimul rând o cameră de 2 mpx pentru bokeh. Primim scanner de amprente lateral, procesor Kirin 980, 8 GB RAM și 128 GB de stocare flash.

Huawei Nova 5T

Nu lipsesște conectivitate 4G LTE, Wi-Fi dual-band și nici cea A-GPS, respectiv Bluetooth 5.0. Huawei Nova 5T are port USB-C și o baterie generoasă de 3700 mAh capabilă de încărcare rapidă la 22.5W. Prețul este de doar 340 euro și telefonul poate fi considerat o alternativă accesibilă la Huawei P30. 

Huawei Nova 5T este disponibil pe negru, albastru și violet iar livrările încep din 7 septembrie. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×