Huawei Nova 5z debutează în China cu procesor Kirin 810 și setup quad-camera în spate

1.060 ori
<b>Huawei Nova 5z debutează în China cu procesor Kirin 810 și setup quad-camera în spate</b>Chiar la început de săptămână descoperim faptul că pe piața din China tocmai ce a avut loc o nouă lansare de smartphone Huawei și anume Nova 5z. Acest device este similar lui Nova 5i Pro doar că aduce unele schimbări

Chiar la început de săptămână descoperim faptul că pe piața din China tocmai ce a avut loc o nouă lansare de smartphone Huawei și anume Nova 5z. Acest device este similar lui Nova 5i Pro doar că aduce unele schimbări la nivel de configurații (stocare+RAM). Nu se remarcă modificări la capitolul design, dar mai multe descoperim împreună din rândurile de mai jos. 

Huawei Nova 5z

Primim aici un ecran IPS LCD de 6.26 inch cu rezoluție FHD+ și decupaj bulină în partea din stânga-sus acolo unde descoperim camera selfie de 32 mpx. În spate se remarcă un setup quad-camera cu următoarea componență: 48 mpx + 8 mpx ultra-wide + 2 mpx bokeh + 2 mpx macro.

Huawei Nova 5z

Huawei Nova 5z sosește cu baterie de 4000 mAh ce se va alimenta rapid la 20W, iar pe partea software suntem întâmpinați de Android 9.1 + EMUI 9.1. Acest telefon sosește cu procesor Kirin 810 la interior și este disponibil în configurații cu 6 GB RAM și 64 sau 128 GB de stocare flash. 

Costă 200 euro în varianta cu 64 GB stocare, respectiv 225 euro în versiunea cu 128 GB stocare. Este deja la vânzare în China și poate fi găsit pe negru, albastru sau verde. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×