Huawei Nova 5T are debutul programat pe 25 august și vine cu decupaj bulină în ecran pentru camera selfie

812 ori
<b>Huawei Nova 5T are debutul programat pe 25 august și vine cu decupaj bulină în ecran pentru camera selfie</b>Printre următoarele telefoane pregătite de lansare de către Huawei îl avem și pe Nova 5T, device care cu doar câteva zile în urmă își făcea apariția pe lista de modele Android Enterprise.

Printre următoarele telefoane pregătite de lansare de către Huawei îl avem și pe Nova 5T, device care cu doar câteva zile în urmă își făcea apariția pe lista de modele Android Enterprise. Astăzi descoperim că smartphone-ul de față va debuta pe data de 25 august în cadrul unui eveniment ce are loc în Malaezia și care face aluzie la o prezentare de modă sau poate un design fashion adoptat de către dispozitiv.

Deși listarea Android de acum câteva zile indica o diagonală de 5.5 inch, se pare că ar putea fi o greșeală la mijloc și ca în realitate device-ul să aibă un ecran de peste 6 inch. Rămâne să ne convingem cu privire la acest detaliu și mai aflați că pe lista de posibile dotări mai avem configurații cu până la 8 GB RAM și 256 GB de stocare, respectiv o cameră selfie integrată într-un decupaj bulină în ecran.

Huawei Nova 5T va adopta un procesor Kirin la bord, baterie cu suport pentru încărcare rapidă și probabil scanner de amprente în spate. Ar trebui să vedem numeroase variante de culoare, inclusiv un model pe verde - o nuanță puternic promovată în acest an și care ar putea ajunge și pe iPhone aparent. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×