Huawei Nova 6 5G are parte de o scăpare nouă! Vedem într-o fotografie camera selfie duală decupată în ecran

630 ori
<b>Huawei Nova 6 5G are parte de o scăpare nouă! Vedem într-o fotografie camera selfie duală decupată în ecran</b>În urmă cu doar câteva zile ni se prezenta prin intermediul unei randări nimeni altul decât Huawei Nova 6 5G, telefon al cărui debut îl așteptăm abia anul viitor sau poate cu puțin noroc poate chiar în decembrie.

În urmă cu doar câteva zile ni se prezenta prin intermediul unei randări nimeni altul decât Huawei Nova 6 5G, telefon al cărui debut îl așteptăm abia anul viitor sau poate cu puțin noroc poate chiar în decembrie. Aflam în acel moment că device-ul dispune de o cameră selfie duală decupată în ecran și că în spate vom avea parte de un setup quad-camera cu 3 senzori plasați într-un modul și altul separat chiar lângă. 

Continuă scăpările între timp și astăzi descoperim o fotografie reală în care telefonul apare cu o husă de protecție aplicată peste pentru a-i ascunde design-ul. Nu face o treabă prea bună pentru că zona frontală rămâne expusă și astfel putem remarca detalii precum pilula camerei foto duale selfie decupată în ecran. 

Alte detalii nu se observă totuși, astfel că așteptăm sosirea unor noi leak-uri online în perioada următoare. Cel mai probabil telefonul va avea parte de dotări high-end la pachet, de la un CPU Kirin 980 sau Kirin 990, la 8 GB RAM, mult spațiu de stocare și o baterie generoasă capabilă de încărcare rapidă, suficient de mare pentru a menține o autonomie rezonabilă în condițiile în care 5G-ul este un mare consumator. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×