Huawei Nova 6 5G își dezvăluie design-ul prin intermediul unei randări proaspăt sosite online

1.824 ori
<b>Huawei Nova 6 5G își dezvăluie design-ul prin intermediul unei randări proaspăt sosite online</b>Cu mai puțin de o săptămână în urmă aflam faptul că Huawei lucrează deja la seria de terminale Nova 6 ce va debuta anul viitor, fiind pregătite și variante 5G. Vom avea astfel parte de primele telefoane de buget 5G din

Cu mai puțin de o săptămână în urmă aflam faptul că Huawei lucrează deja la seria de terminale Nova 6 ce va debuta anul viitor, fiind pregătite și variante 5G. Vom avea astfel parte de primele telefoane 5G mai accesibile din portofoliul Huawei, iar astăzi avem ocazia să vedem cum arată acest prim model intitulat Nova 6 5G grație unei randări dezvăluite în premieră de 91mobiles.com.

Huawei Nova 6 5G

După cum se poate observa, acest nou telefon de la Huawei va adopta un panou frontal cu muchii foarte înguste pe 3 laturi, având totuși o mică bărbie sub ecran. În zona de sus se remarcă decupajul pilulă pentru cele două camere selfie, iar lateral pe rama metalică pare a se afla scanner-ul de amprente. 

În spate descoperim un setup foto ce ne amintește de cel văzut pe P30 Pro ca așezare. Acesta include 3 senzori, bliț-ul LED și alături un telemetru laser pentru focalizare sau un senzor 3D ToF. Bifăm și prezența suportului 5G la bord și nu ar fi exclus ca la interior să vedem un procesor Kirin 990 sau Kirin 980. Va avea până la 8 GB RAM, 256 GB stocare și baterie de 4000 mAh cu alimentare rapidă.

Mai avem totuși de așteptat până la debutul său din 2020. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×