Samsung Galaxy Fold 2 ar fi un telefon pliabil vertical, în stilul celor cu clapetă; Iată teaserul oficial de la SDC 2019

1.260 ori
<b>Samsung Galaxy Fold 2 ar fi un telefon pliabil vertical, în stilul celor cu clapetă; Iată teaserul oficial de la SDC 2019</b>Samsung a avut un eveniment important în ultimele ore, intitulat SDC 2019. E fix succesorul evenimentului care acum un an ne prezenta primul prototip de Galaxy Fold. De aceea l-am urmărit cu mare atenţie, pentru a descoperi

Samsung a avut un eveniment important în ultimele ore, intitulat SDC 2019. E fix succesorul evenimentului care acum un an ne prezenta primul prototip de Galaxy Fold. De aceea l-am urmărit cu mare atenţie, pentru a descoperi teasere şi detalii despre Galaxy Fold 2 şi aşa cum ne aşteptam ele nu au lipsit.

Galaxy Fold 2

Se pare că noul pliabil va avea un format vertical tip clamshell, adică în stilul telefoanelor cu clapetă. Primul device care vine în minte e MOTO RAZR 2019, care va sosi pe 13 noiembrie. Samsung Developer Conference 2019 a inclus şi clipul pe care îl vedeţi în acest articol, care ne prezintă noul format. Ni se promite o noua abordare pentru pliabile. Noul Fold arată cam ca un portofel şi reproduce experiența unui smartphone clasic, doar că alungit şi îndoindu-se fix pe mijloc, în zona centrală.

Galaxy Fold 2

Am mai auzit de Galaxy Fold 2, sub numele de cod "Bloom"  şi aparent el va avea o cameră selfie decupată într-un orificiu din ecran. Scăpările indică faptul că Samsung ar lua în calcul fie un ecran de 8.1 inch, fie unul mai compact de 6.7 inch. Samsung ar fi actualizat designul de balama şi l-ar fi făcut mai rezistent. De asemenea ar urma să folosească un nou tip de protecţie pentru ecran, mult mai rezistentă decât ce a avut Galaxy Fold.

Noua balama îi permite telefonului să rămână fix deschis la 90 de grade, încât să îi foloseşti ecranul de sus şi jos separat, ca la un laptop. Aceasta funcţionalitate este exemplificată în aplicaţia Camera. Nu e foarte clar şi ce fel de camera principală avem la bord şi cum stăm cu specificațiile, dar un Exynos 990, 12 GB RAM şi suport 5G sunt dotări probabile.

Android 10 şi One UI 2.1, plus încărcare rapidă la 45W sunt în cărţi. Cu Samsung Galaxy Fold de abia lansat în unele ţări, e lesne de înţeles că mai avem de aşteptat ceva până la Galaxy Fold 2. Teoretic ar trebui să fie prezentat în februarie 2020 cu Galaxy S11, dar nimic nu e bătut în cuie. Samsung ar vrea să vândă în jur de 6 milioane de telefoane pliabile în 2020, grosul fiind modele Galaxy Fold 2.

Preţul ar putea fi tot la nivel de 2000 de euro. Personal consider că acest format trebuie văzut în persoană, pentru că randarile pliabilului clamshell nu sunt chiar flatante şi mă fac să mă gândesc numai fragilitate. A se remarca totuși muchiile foarte, foarte înguste. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×