Huawei oferă înlocuire gratuită a ecranului pentru telefoanele P30 în primele 12 luni de la achiziţie; Avem detalii despre ofertă

2.841 ori
<b>Huawei oferă înlocuire gratuită a ecranului pentru telefoanele P30 în primele 12 luni de la achiziţie; Avem detalii despre ofertă</b>Huawei a lansat o ofertă pentru cei care se ştiu mai puţin grijulii cu telefonul, dar şi pentru situaţiile neprevăzute în care îţi vei sparge ecranul smartphone-ului tău. Oferta vine sub numele de #Huaweicares şi se aplică telefoanelor

Huawei a lansat o ofertă pentru cei care se ştiu mai puţin grijulii cu telefonul, dar şi pentru situaţiile neprevăzute în care îţi vei sparge ecranul smartphone-ului tău. Oferta vine sub numele de #Huaweicares şi se aplică telefoanelor Huawei P30, P30 Pro şi P30 Lite timp de 12 luni de la achiziţie. E vorba despre schimbarea ecranului în caz de daune.

În perioada 10-31 iulie la achiziţionarea oricărui telefon dintre cele 3 de mai sus veţi beneficia de înlocuirea gratuită a ecranului, timp de un an. Este şi o singură condiţie aici şi anume ca posesorul să fie înregistrat în aplicaţia HiCare. E vorba despre aplicaţia dezvoltată de Huawei, care oferă acces rapid la serviciile companiei. Înlocuirea ecranului se va realiza la sediul Huawei Customer Service Center, aflat în zona Universitate din Bucureşti.

În acest program intră telefoanele achiziţionate de la partenerii autorizaţi şi din Huawei Experience Shop în AFI Bucureşti sau Huawei Customer Service Center. Mai este încă o ofertă specială pe care am descoperit-o cu această ocazie şi anume protecţie suplimentară a telefoanelor oferită gratuit.

Clienţii care vin la Huawei Customer Service Center la sfârşitul fiecărei luni, în zilele de joi, vineri şi sâmbătă au parte de protecţie a ecranului şi montaj gratuit pentru fiecare produs reparat. Manopera de service din acele 3 zile este gratuită pentru orice reparaţie în afară garanţiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×